Returer

RETURPOLICY.

Tack för ditt köp! Vi hoppas att du är nöjd med ditt köp. Men, om du av någon anledning inte är helt nöjd med ditt köp, kan du returnera till oss för full återbetalning. Se nedan för mer information angående vår returpolicy.

RETURER.

Alla returer måste vara poststämplade inom nittio (90) dagar från inköpsdatumet. Alla returnerade varor måste vara i nytt och oanvänt skick, med alla originaltaggar och etiketter bifogade.

PROCESS FÖR RETUR.

För att returnera en vara, skicka ett e-postmeddelande till kundtjänsten på info@kidzclub.se för att få ett RMA-nummer (Return Merchandise Authorization). När du har fått ett RMA nummer, placera varan säkert i originalförpackningen och skicka returen till följande adress:

Healio
Generalsgatan 45
Norrköping , Östergötland 60231
Sverige

Observera att du kommer att vara ansvarig för alla returfraktkostnader. Vi rekommenderar starkt att du använder en spårbar metod för att skicka din retur.

ÅTERBETALNING

När vi har tagit emot din retur och inspekterat skicket på din vara behandlar vi
din retur eller ditt byte. Vänligen räkna med minst fem (5) dagar från mottagandet av din vara för att behandla din retur eller ditt byte. Det kan ta 1-3 bankdagar innan återbetalningen visas på ditt kreditkortsutdrag, beroende på ditt kreditkortsföretag. Vi meddelar dig via e-post när din retur har behandlats.

UNDANTAG

För defekta eller skadade produkter, vänligen kontakta oss på kontaktuppgifterna nedan för att ordna en återbetalning eller ett byte.

FRÅGOR

Om du har några frågor angående vår returpolicy, tveka inte att kontakta vårt supportteam antingen via telefon eller info@kidzclub.seVi svarar på alla e-postmeddelanden inom 24 timmar året runt.